Vplyv vybraných aspektov na efektívnu daňovú sadzbu malých a stredných podnikov v SR - Schultzová, Anna
Efektívne daňové zaťaženie malých a stredných podnikov, ktoré sú pre lovenskú ekonomiku veľmi dôležité. Dôraz na rozdelenie týchto podnikov podľa rôznych kritérií.