Řízení lidských zdrojů u vybraných poskytovatelů zdravotních služeb v České republice v kontextu současných moderních personálních trendů - Bejtkovský, Jiří
Súčasné moderné trendy, ktoré charakterizujú oblasť dnešného riadenia ľudských zdrojov v oblasti poskytovateľov zdravotných služieb na území Českej republiky.