Business English Idioms vs. Business Terms - Hrdličková, Zuzana
Nevyhnutnosť angličtiny ako univerzálneho jazyka v obchodnej komunikácii na celom svete. Idiomy v obchodnej komunikácii. Formálny a neformálny štýl a kultúrny kontext používania jazyka.