Stratégie a metódy rozvíjania vedeckého myslenia u študentov aplikovaných jazykov - Rizeková, Iveta, 1961-
Podstata vedeckého myslenia. Podpora vedeckého myslenia v akademickom disurze. Stratégie rozvoja vedeckého potenciálu študenta.