Vybrané vývojové trendy v oblasti distribúcie a logistiky - Matušovičová, Monika, 1967-
Vývojové trendy v obchodnej činnosti. Hlavné technologické novinky. Technologické a spoločenské tendecie vývoja v logistike. Elektromobilita ako výzva pre priemysel a národné hospodárstvo. Výhody a nevýhody elektromobilov. Predaj osobných elektromobilov na najväčších trhoch. Formy podporných mechanizmov pre úspešné presadenie elektromobility v praxi.