Konkurencieschopnosť Slovenska meraná indexom globálnej konkurencieschopnosti - Kalusová, Lenka, 1987-
Hodnotenie konkurencieschopnosti Slovenska na základe indexu globálnej konkurencieschopnosti. Napriek zlepšeniu pozície nemožno hodnotiť postavenie Slovenska veľmi pozitívne, najmä z pohľadu konkurencieschopnosti podnikateľského prostredia spomedzi krajín EÚ.