Marketing elektromobility - Francová, Zuzana, 1971-
Environmentálny prístup, výzvy a príležitosti v automobilovom priemysle. Automobilový priemysel a jeho implikácie pre elektromobilitu. Typy elektrických vozidiel. Inštitucionálna a nástrojová podpora elektromobility. Marketing elektromobility. Top 10 modelov elektromobilov a plug-in hybridov v Európe za rok 2016 (podľa počtu predaných elektromobilov). Ceny niektorých typov elektromobilov. Prevádzkovanie nabíjacích staníc maloobchodnými reťazcami Lidl, Billa a Tesco. Návrh odporúčaní.