Účtovná závierka neziskových účtovných jednotiek účtujúcich v sústave podvojného účtovníctva za rok 2017 - Vršková, Jana
Právne predpisy a proces účtovnej závierky v roku 2017. Ukladanie účtovnej závierky, povinnosť overovania účtovnej závierky štatutárnym audítorom, povinnosť vypracovať a uložiť výročnú správu. Príklady z praxe.