Daňové priznanie k dani z príjmov právnickej osoby za zdaňovacie obdobie roka 2017 - Vanková, Lucia
Daňové priznanie k dani z príjmov právnickej osoby za zdaňovacie obdobie roka 2017 sa podáva na novom tlačive vydanom Ministerstvom financií SR pod č. MF/016161/2017-721. Vzor DP bol ustanovený opatrením MF SR č. MF/16021/2017-721 a je uverejnený vo Finančnom spravodajcovi – položka č. 24/2017, ktorý je sprístupnený v elektronickej podobe na webovom sídle MF SR. Opatrenie nadobúda účinnosť 1. januára 2018.