Účtovný režim dane z pridanej hodnoty - Gášpárová, Eva
Pokračovanie príspevku z predchádzajúceho čísla. Základné princípy účtovania dane z pridanej hodnoty. Účtovanie DPH je upravené v § 52 ods. 4 až 10 opatrenia MF SR č. 23054/2002-92, ktorým sa ustanovujú podrobnosti o postupoch účtovania a rámcovej účtovej osnove pre podnikateľov účtujúcich v sústave podvojného účtovníctva v z. n. p. Ilustračné príklady.