Analytical View on Using Weblog As a Tool of Marketing Management - Pollák, František, 1985-
Základné koncepty a kontext využívania weblogu ako moderného nástroja marketingového manažmentu na vybranom európskom virtuálnom trhu a jeho následná analýza. Na základe analýzy odporúčania využívať blog na zvýšenie povedomia spoločností, alebo jednotlivcov a pre zlepšenie ich reputácie na virtuálnom trhu.