Vybrané aspekty zahraničného obchodu Slovenska - Brinčíková, Zuzana, 1979-
Otvorenosť slovenskej ekonomiky. Výhody, ktoré majú pozitívny vplyv na rozsah zahraničného obchodu. Teritoriálna orientácia slovenského zahraničného obchodu. Komoditná štruktúra slovenského zahraničného obchodu. Hlavné dovážané a vyvážané komodity Slovenska v roku 2016. Zahranično-obchodná politika SR.