Fiškálna a monetárna politika v eurozóne počas globálnej finančnej krízy - Dziurová, Valéria, 1986-
Príčiny suboptimálnej kombinácie fiškálno-monetárnej politiky v eurozóne v súvislosti s globálnou finančnou krízou a možnosti zlepšenia status quo. Fiškálne dôsledky rozhodnutí ECB. Kvantitatívne uvoľňovanie ECB.