Procurers' Behaviour at Auctions: Role of Reputation, Eskills and Social Responsibility - Dráb, Radovan
Budovanie dôvery v elektronickom prostredí. Vplyv určitých premených na získanie prvého miesta pri získaní zakázky. Regresné modelovanie.