<The> Role of Ukraine in the One Belt One Road Initiative and Implications for Its Relations with China - Královičová, Michaela
Vývoj obchodných vzťahov medzi Ukrajinou a Čínou v historickom kontexte. Prítomnosť čínskych investícií na Ukrajine v súčasnosti.