<The> Analysis of Attributes of Bond Issuing Process on Primary Market - Rudášová, Zuzana
Teoretické vymedzenie finančného trhu, investície a jej rozdelenie. Analýza vybraných dlhopisov, amerických dlhopisov a štátnych dlhopisov. Charakteristika niekoľkých parametrov, ktoré poskytujú lepší prehľad o analyzovaných väzbách.