Aplikáca Six Sigma v odpadovom hospodárstve - Turisová, Renáta
Legislatíva odpadového hospodárstva na Slovensku. Six Sigma a odpadové hospodárstvo. Metódy Six Sigma najčastejšie používané pri riadení rôznych typov odpadov.