Finančná situácia v podniku - Demčáková, Petra
Teoretické poznatky finančnej situácie v podniku: charakteristika finančnej analýzy podniku, zhodnotenie finančnej situácie a vylepšenie finančného zdravia v podniku pomocou metód finančného zdravia. Najpoužívanejšie metódy prognózovania situácie financií v podniku.