Current Problems in Destination Management Organizations: The Case of Slovakia - Michálková, Anna, 1968-
Marketing a propagácia miestnych atrakcií. Rozdiel v probléme vnímania problémov lokálneho turizmu medzi obcami a členmi organizácií destinačného manažmentu.