Conference of Institute of Economics Research of the Slovak Academy of Sciences and Economics and Mangement Institute of the University of Economics in Bratislava - Gonda, Vladimír
Informácia o zámeroch a cieľoch konferencie, ktorá sa konala 23. novembra 2017 v spolupráci s Ekonomickým ústavom SAV a Ústavom Ekonómie a manažmentu Ekonomickej univerzity v Bratislave.