Hospodársky rast v Latinskej Amerike a Karibiku: súčasný stav s dôrazom na historické súvislosti - Janubová, Barbora, 1991-
Problematika hospodárskeho rastu v Latinskej Ameriky a Karibiku. Analýza vývoja hospodárskeho rastu v regióne a jeho význam pre LAC.