<The> Impact of Governance on the Research Performance of European Universities in Cross-Country Comparisons - Sedláček, Jan
Vplyv vybraných aspektov vlády (výška autonómie a zapojenie zainteresovaných vládnych strán na univerzitách) na výsledky výskumu univerzít. Výsledky merané podľa indikátorov medzinárodného hodnotenia univerzít.