<The> Investments in education in the context of the need of the labor market at the beginning of the 21st century - Rozborilová, Dária
Investície do vzdelania predstavujú ekonomickú nevyhnutnosť pre každého jedinca, aby mohol efektívne využiť svoj potenciál, ako aj pre spoločnosť, aby rástla efektívnosť a konkurencieschopnosť ekonomiky, čím sa vytvárajú predpoklady aj pre rast blahobytu členov spoločnosti. Cieľom príspevku je prispieť k diskusii o potrebe investícií do vzdelania, o zvážení štruktúry a alokácie investícií do vzdelania vzhľadom na požiadavky pracovných trhov v 21. storočí.