Ako zdaniť zmluvu o dielo od roku 2018 - Matuský, Tomáš
Zmluva o dielo môže mať rôzne režimy zdaňovania v závislosti od toho, podľa akého zákona je uzatvorená a kto ju uzatvára. Ako správne zdaniť zmluvu o dielo po novele zákona o dani z príjmov od roku 2018.