Nová éra pre internetbanking
Najväčšia banka na Slovensku nahrádza tradičný internetbanking novým riešením, ktoré je inšpirované užívateľským zážitkom zo sociálnych medií ako Facebook či Google. Na trh priniesla novinku - Georga, nový a moderný internetbanking. Pôvod názvu „George". Anketa zameraná na novinky slovenských bánk.