Performance Measurement of Local Municipalities - Vámošová, Monika, 1992-
Dôležitosť merania výkonnosti vo verejnom sektore, hlavne v miestnej samospráve. Problémy, ktorým samospráva čelí. Techniky a metódy merania výkonnosti.