Measuring Selected Parameters of a Workload in a Distributed .Net Application by Performance Counters - Košťál, Igor, 1962-
Tvorba a využívanie výkonových počítačov, využívanie processoru (CPU) a pamäte v distribuovanej .NET aplikácii - meranie a porovnávanie vybraných parametrov.