[Základy simultánneho tlmočenia] - Sánchez Presa, Mónica
Recenzia na učebnicu, ktorá obsahuje krátky súhrn historického vývoja tlmočníctva a venuje sa modernému translatologickému bádaniu. Praktická časť obsahuje spôsoby efektívneho využívania jednotlivých tlmočníckych techník v praxi.