Platenie daňovej licencie naposledy za zdaňovacie obdobie 2017 a jej započítanie aj v nasledujúcich zdaňovacích obdobiach vykázanou daňou - Jurčík, Peter
História zvedenia povinnosti platiť daňovú licenciu. Dôvody zrušenia platenia daňovej licencie od 1.1. 2018 a platenie daňovej licencie prvýkrát a aj posledný alebo posledný krát za zdaňovacie obdobie roku 2017. Informácia k daňovej licencii aj s praktickými príkladmi.