Supporting Employment of Young People in Slovakia Through the Youth Guarantee - Rievajová, Eva
Vysoký počet nezamestnaných mladých ľudí v Európskej Únii - dvakrát vyšší ako u dospelej populácie, viedol ku vzniku projektu Záruka mladých. V projekte ide o nový prístup k riešeniu nezamestnanosti mladých ľudí vo veku do 25 rokov.