Právne aspekty suverenity tzv. Doneckej a Luhanskej ľudovej republiky - Hasáková, Mária Alena
Analýza právneho postavenia tzv. Doneckej ľudovej republiky a susednej Luhanskej ľudovej republiky prihliadnutím na chronologický vývoj udalostí.