Vývoj živelních škod a jejich dopad na majetkové pojištění - Jedlička, Petr
Štatistický prehľad vývoja poistenia domácností, nehnuteľností občanov a majetku podnikateľov v Českej republike za 20 rokov. Škody katastrofických povodní v roku 1997 a 2002. Rast počtu poistných zmlúv. Reálny rast priemerného poistného. Počet vybavených poistných udalostí.