2030 Agenda in Visegrad Group - Hlavová, Natália, 1991-
Rozvoj agendy od miléniového sumitu a porovnanie cieľov miléniového rozvoja s Agendou 2030, alebo cieľmi trvalo udržateľného rozvoja. Súčasný stav implementácie Agendy 2030 v členských štátoch Vyšehradskej štvorky založený na oficiálnych dokumentoch inštitúcií zodpovedných za uvedenie Agendy do praxe.