<The> Belt and Road Initiative in Central and Eastern Europe - Ondriaš, Juraj, 1988-
Analýza ekonomického potenciálu a politických implikácií čínskeho dopravného pásu a cestnej iniciatívy v strednej a východnej Európe, menovite pásu ekonomickej hodvábnej cesty. Úloha 16+1 platformy spolupráce Číny a krajín strednej a východnej Európy pri procese prenikania Číny do daného regiónu. Použité analytické a porovnávacie metódy.