Špekulatívnym fúziám spoločností by malo odzvoniť
Nepoctivé fúzie obchodných spoločností by malo byť minulosťou. Postarať sa má o to novela Obchodného zákonníka, ktorú v polovici augusta 2017 schválila vláda SR. Návrh kladie tiež vyššiu zodpovednosť na štatutárov a spoločníkov firiem a zavádza nástroje proti tzv. bielym koňom.