Výdavky na výskum a vývoj a inovačná výkonnosť podnikov v SR - Bukovová, Sylvia, 1959-
Stav inovačného potenciálu malých a stredných podnikov v SR. Výsledky hodnotenia štúdie Innovation Union Scoreboard 2014. Inovačná výkonnosť členských štátov EÚ v roku 2014 hodnotená ukazovateľom SII. Výdavky na výskum a vývoj - kľúčový vstup inovačného systému. Porovnanie výdavkov eurozóny, V4 a EÚ (priemer 28). Dlhodobé podfinancovanie výskumu a vývoja v SR.