Postavenie a úlohy univerzít pri inováciách v rámci regionálneho rozvoja a tvorbe klastrov - Gajdová, Denisa, 1977-
Postavenie univerzít v regionálnom rozvoji. Formy transferu poznatkov medzi univerzitou a priemyslom. Štúdia OECD (2007) zameraná na vysvetlenie významu vysokých škôl pre rozvoj regiónov v globalizovanej ekonomike. Univerzity a vysoké školy ako súčasť trojitej špirály klastra. Slovenské vysoké školy a univerzity a ich vplyv na regionálny rozvoj. Členstvo univerzít a vysokých škôl v klastroch na Slovensku.