S handicapem v práci? Žádný problém! - Pružinová, Kristýna
Zdravotné postihnutie nemusí byť v zamestnaní vždy prekážkou. Ako sa so zdravotným postihnutím pracuje tým, čo ho majú. Program Českej sporiteľne s názvom Päť statočných.