<The> Role of Subsidy Policies in Achieving Grain Self-Sufficiency in China: a Partial Equilibrium Approach - Qian, Jiarong
Potravinová bezpečnosť v Číne. Model čiastočnej rovnováhy. Vplyv dotácií na ponuku a dopyt obilia. Zvýšenie sebestačnosti obilia v Číne.