Účtovné a daňové odpisy - Oravcová, Martina
Zákon č. 431/2002 Z. z.; Daňové odpisy hmotného a nehmotného majetku. Právo odpisovať majetok a metódy odpisovania majetku. Obmedzenia pri uplatňovaní odpisov. Príklady z praxe.