<The> Use of Knowledge Management Systems and Event-B Modelling in a Lean Enterprise - Buřita, Ladislav
Prípadová štúdia, ktorá opisuje prístup na zlepšenie efektivity informačného systému (IS) podporou procesov mimo IS a to pomocou použitia ontológiou ovplyvnených znalostných manažmentových systémov (KMS) vo forme mini-aplikácie v prostredí tzv. štíhleho podniku.