Forma a podmienky súhlasu so spracúvaním osobných údajov podľa predpisov o ochrane osobných údajov účinných od 25.5.2018 - Macová, Marcela
Forma súhlasu so spracúvaním osobných údajov. Právny základ spracúvania osobných údajov - súhlas dotknutej osoby. Podmienky vyjadrenia súhlasu. Podmienky uplatniteľné na súhlas dieťaťa v súvislosti so službami informačnej spoločnosti. Výslovný súhlas. Informácie, ktoré sa majú poskytovať pri získavaní osobných údajov od dotknutej osoby. Sankcie.