Elektronická komunikácia daňového subjektu so správcom dane od 1. 1. 2018 a od 1. 7. 2018 - Jurčíková, Božena
Elektronickou komunikáciou sa rozumie doručovanie podaní správcovi dane elektronicky prostredníctvom elektronickej podateľne, ktorú prevádzkuje finančné riaditeľstvo na svojom webovom sídle. Upravuje ju zákon č. 563/2009 Z.z. o správe daní - daňový poriadok. Ilustračné príklady.