Bezpečnosť spracúvania osobných údajov podľa GDPR - Mičudová, Tatiana
Nariadenie Európskeho parlamentu a Rady 2016/679 z 27. 4. 2016 o ochrane fyzických osôb pri spracúvaní osobných údajov a o voľnom pohybe takýchto údajov, ktorým sa zrušuje smernica 95/46/ES ( „GDPR“) ustanovuje prevádzkovateľom povinnosť prijať primerané technické a organizačné opatrenia s cieľom zaistiť úroveň bezpečnosti spracúvania osobných údajov primeranú riziku tohto spracúvania.