Fenomén zamestnanosti v kontexte protikrízových opatrení - Martinková, Slavomíra
Dôsledky ostatnej krízy so zreteľom na indikátor zamestnanosti. Analýza indikátora zamestnanosti. Analýza nezamestnanosti v SR podľa krajov a rokov. Vybrané riešenia porúch nerovnováhy zamestnanosti.