Bezpečnosť spracúvania osobných údajov obcami podľa nariadenia o ochrane osobných údajov - Mičudová, Tatiana
Právna úprava povinností prevádzkovateľa prijať primerané technické a organizačné opatrenia o bezpečnostných incidentoch a ich zaznamenávaní u prevádzkovateľov.