How Does Corporate Social Responsibility Impact Banking Efficiency: A Case in China - Zhu, Ning
Neparametrický prístup k analýze prepojenia medzi spoločenskou zodpovednosťou podnikov a firemnou finančnou výkonnosťou v čínskom bankovom sektore.