Optimalizácia nákladov v priemyselnom podniku - Chodasová, Zuzana
Rastúce požiadavky trhu a zvyšujúce sa nároky na konkurencieschopnosť výrobných podnikov posúvajú trendy smerom k novým a efektívnejším riešeniam. Manažérstvo údržby je jedným z nástrojov optimalizácie zdrojov, spoľahlivosti a bezpečnosti. V silnom konkurenčnom prostredí firmy hľadajú možnosti, ako zefektívniť prácu a zvýšiť produktivitu. Zameriavajú sa nielen na znižovanie nákladov vo všetkých podnikových oblastiach, ale hľadajú spôsoby, ako využiť existujúce aktíva v najvyššej miere, vysokej spoľahlivosti a bezpečnosti.