Komunikácia aktivít spoločensky zodpovedného podnikania manažmentom podniku - Vîrlănuţă, Floriana Oana
Rozšírenie implementácie princípov spoločensky zodpovedného podnikania je aj výsledkom rastúceho vplyvu a očakávaní stakeholderov na podnik. Komunikácia výsledkov spoločensky zodpovedného podniku sa stáva integrálnou súčasťou strategického manažmentu podniku usilujúceho o trvalo udržateľný rozvoj. Návrh rámca štruktúry CSR komunikácie podniku a dôležitosť tvorby CSR reportu (v Rumunsku aj na Slovensku), prostredníctvom čoho manažéri podniku môžu vhodne komunikovať o CSR aktivitách podniku.