Špecifiká nákupného správania v segmente „Mature Consumers“ - Súkeníková, Katarína
Charakteristika segmentu spotrebiteľov „Mature Consumers“ (zrelí spotrebitelia). Vplyv starnutia na spotrebiteľské správanie jednotlivca. Nákupné správanie a spotrebiteľské zvyky „Mature Consumers“. Vyhodnotenie kvalitatívneho prieskumu.